Willem Tell in feeststemming met Pinksteren
maandag 09 mei 2016 21:02

Schuttersgebouw Willem Tell in Loo is met Pinksteren dé feestlocatie van de Liemers. Op zaterdag 14 mei is er een groot schuttersfeest met de muziek van Triple. De avond begint om 19.30 uur en is voor iedereen (vanaf 16 jaar) toegankelijk.

Triple is een frisse, veelzijdige coverband die, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, bestaat uit drie muzikanten (op drums, gitaar en keyboard). Ze heeft elders de nodige ‘kermiservaring’ opgedaan en speelt ook geregeld op feesten en partijen in Duitsland. Triple beschikt over een breed repertoire dat uiteenloopt van evergreens en nederpop tot aan top 40-muziek en country. Willem Tell is ervan overtuigd dat Triple ook in Loo voor een grandioze avond gaat zorgen. 

Leden (en partners), kermiskaarthouders en jeugdkaarthouders hebben gratis toegang tot het schuttersgebouw (Loostraat 38, Loo). Niet-leden en –kaarthouders (vanaf 16 jaar) hebben entree voor 10,00 euro per persoon. Er is alleen kaartverkoop aan de deur. Er kan bij de entree om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden. Willem Tell ziet streng toe op naleving van de geldende regelgeving met betrekking tot alcoholgebruik.

 

Bestuur Willem Tell